Кращі міста Німеччини для роботи і виїзду на ПМЖ в 2020 році

2020.02.10
Кращі міста Німеччини для роботи і виїзду на ПМЖ в 2020 році

У яке місто варто переїхати на ПМЖ до Німеччини для успішного працевлаштування та комфортного проживання? Це одні з найважливіших питань, які турбують трудових мігрантів. Відповіді на них ми дамо в нашій статті. Ви дізнаєтеся Топ-10 кращих міст в Німеччині для роботи.

ФРН займає четверте місце за величиною номінального ВВП в світі. Тому вона і вважається її однією з найпотужніших економік. Традиційно рівень безробіття в Німеччині невеликий - близько 5%. У ФРН працює велика кількість інноваційних високотехнологічних компаній, і їх швидко зростаюча індустріалізація викликає сплеск кількості доступних робочих місць. Ось головні причини такої популярності країни серед трудових мігрантів з усього світу. У наших співвітчизників Німеччина також стоїть на першому місці в списку потенційних країн для переїзду на постійне місце проживання для роботи.

Є багато німецьких міст, кожен з яких пропонує різні можливості працевлаштування з більш високими зарплатами, доступними платежами за оренду житла і іншими додатковими перевагами.

Берлін


Потрібно недорого, надійно і швидко в Європу?

Чи з Європи в Україну?
Заповни коротку Форму  і ми позвонимо або:

тел.: + 38(098) 584 00 55 (+ Viber)


У столиці Німеччини - Берліні знаходяться великі і всесвітньо визнані компанії. Вони є одними з найбільших роботодавців країни, так і в світі. Берлін - мегаполіс нескінченних можливостей для працевлаштування та кар'єрного росту, тому число мігрантів, які шукають роботу в цьому місті, постійно зростає.

Тут високий рівень зарплат, достатній, щоб побудувати безпечне і світле майбутнє. Хоча і вартість життя в Берліні висока в порівнянні з провінцією. До того ж до незліченних можливостей працевлаштування і фінансовим вигодам, Берлін є ідеальним середовищем для початківців, які хочуть почати успішну кар'єру в великих компаніях. ІТ-сфера, медіа та інноваційні технології є найсильнішими секторами зайнятості в Берліні.

Місто є лідером в області енергетики і екологічних технологій. Його промисловість також дуже приваблива, поєднує традиційні і сучасні засоби роботи в цій галузі. А ще Берлін давно став туристично привабливим містом.

Франкфурт

Згідно з останніми офіційними даними, Франкфурт є п'ятим за величиною німецьким містом, в якому проживає 717 624 жителів. За охопленням території це найбільший місто федеральної землі Гессен. Франкфурт є провідним світовим фінансовим центром.

Європейський центральний банк, Deutsche Bank, Федеральний банк Німеччини і інші великі фінансові установи знаходяться в цьому місті. Тут функціонує також один з найбільш завантажених аеропортів в світі. Аеропорт Франкфурта є одним з найбільших роботодавців в цьому регіоні. Сучасні галузі промисловості у Франкфурті і фінансовий сектор забезпечили місту найвищий рівень життя місцевих жителів. І Франкфурт став одним з кращих німецьких міст для роботи. Ще одним показником його привабливості для роботи є низький відсоток безробіття, який нижче середнього рівня в Німеччині, що становить близько 5%.

Мюнхен

Найбільше місто Баварії і його столиця - Мюнхен, є Меккою для шукачів серед мігрантів. Місто користується сильним міжнародним авторитетом в промисловому секторі, особливо в сфері автомобілебудування, інноваційних технологій та охорони здоров'я. Згідно з офіційною статистикою, в 2019 році в місті Мюнхені було зайнято більше 800 000 чоловік, в основному в сфері торгівлі, зв'язку, науки, транспорту, управління і розваг. Також значна частина працівників зайнята в обробній промисловості.

Вартість життя в Мюнхені вище в порівнянні з більшістю німецьких міст. На щастя, заробітна плата перекриває такі високі витрати. Адже тут найчастіше беруть на роботу висококваліфікованих фахівців і оплачують їх працю гідно. Наприклад, пілот пасажирського літака заробляє 61 євро на годину, а перукар заробляє 9 євро за годину. Нагадаємо, що, незважаючи на високу вартість життя, Мюнхен є одним з кращих міст Німеччини для роботи і надає більш високі заробітки, необмежені можливості працевлаштування.

Штутгарт

У столиці землі Баден-Вюртемберг - Штутгарті проживає 615 000 чоловік. Він один з десяти найбільших міст Німеччини за чисельністю населення. На додаток до цього Штутгарт є одним з найпотужніших торгових центрів Німеччини. Очевидно, що в цьому регіоні найбільш поширені галузі високих технологій і машинобудування. Багато великих компаній, такі як Daimler, Porsche, Bosch та інші розташовані в Штутгарті. У зв'язку з цим доступний широкий вибір варіантів по вакансіях для іноземців. Тому, незалежно від вашого досвіду в конкретній області, ви обов'язково знайдете те, що вам підійде.

Мегаполіс орієнтований на високотехнологічні галузі і гарантує хорошу кар'єру тим, хто слідує і виконує свої життєві цілі. Унікальний шарм і яскрава обстановка Штутгарта змусять вас хотіти працювати в цьому місті.

Гамбург

Гамбург є другим за величиною містом Німеччини. Вільний Ганзейського місто має статус найбільшого німецького торгового центру. Більшість людей пов'язують Гамбург з морським портом, але є й інші сектори економіки, в яких він досягає успіху. Сектори послуг, в тому числі торгівля, туризм, освіта та охорона здоров'я, є найбільш сильними галузями економіки Гамбурга. Нижче по рівня доходу варто сільськогосподарський сектор. Зарплати в Гамбурзі вище, ніж в середньому по країні. За оцінками, кваліфікований фахівець в цьому місті щорічно заробляє близько 90 тисяч євро. А адже середній показник по країні становить 70 євро на рік.

Кьольн

Кьольн став домівкою для більш ніж одного мільйона жителів і багатьох галузей промисловості і бізнесу. Він має високорозвиненою економікою. І це робить його одним з кращих міст Німеччини для роботи. Автомобільна промисловість є основоположною для економіки міста. Але є й інші сектори економіки, які обіцяють вам високий рівень зайнятості. Медіа і страхові послуги дуже розвинені.

Ваші шанси знайти кваліфіковану і високооплачувану роботу в цьому місті вище, ніж в інших німецьких регіонах. Ваш заробіток буде постійно на високому рівні, ви досягнете високого рівня життя і зможете будувати плани на майбутнє. Історичні пам'ятки міста, культурні об'єкти, поєднання сучасної та класичної архітектури допоможуть вам полюбити це місто, працювати і жити в Кьольні з комфортом.

Дюссельдорф

Дюссельдорф - національний центр бізнесу і науки. За оцінками, в цьому місті зареєстровано близько 85 000 компаній. Такий показник гарантує високий рівень зайнятості і відмінні перспективи на майбутнє. Основними галузями економіки Дюссельдорфа є охорона здоров'я, інноваційні та промислові технології. Сектор моди також високо цінується і приносить великий дохід місцевій економіці. Надаючи необмежені можливості працевлаштування, високі зарплати і якість життя, місто Дюссельдорф демонструє найвищі національні стандарти.

Бонн

Бонн є одним з кращих німецьких міст для роботи з точки зору заробітної плати і різноманітності робочих місць. Навколо безліч малих і середніх підприємств. Шанси знайти хорошу добре оплачувану роботу високі. У Бонні низький рівень безробіття і більш високі заробітки в порівнянні з провінцією. Середньостатистичний житель Бонна заробляє близько 65 000 євро в рік. Для освічених людей, які хочуть досягти своїх кар'єрних цілей, Бонн є одним з кращих міст Німеччини для роботи. Міська влада пишаються сучасними дослідницькими центрами, необхідними для наукового вдосконалення.

Багатонаціональна спільнота, культурну спадщину, високі заробітки і загальний високу якість життя роблять Бонн бажаним місцем роботи в Німеччині.
 

Реклама:


Україна - Німеччина

Веземо в усі найбільші міста Німеччини:

Берлін, Гамбург, Мюнхен, Кельн, Франкфурт-на-Майні, Штутгарт, Дюссельдорф, Дортмунд, Ессен, Лейпциг

Berlin, Hamburg, München, Köln, Frankfurt am Main, Stuttgart, Düsseldorf, Dortmund, Essen, Leipzig

Виїзд щотижня, беремо передачі, тел.: (098) 584 00 55 (+Viber)


Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота