Україна відкриває авіасполучення: хто і куди зможе літати?

2020.06.17
Україна відкриває авіасполучення: хто і куди зможе літати?

Кабінет міністрів ухвалив рішення відкрити пункти пропуску в аеропортах України. В'їзд дозволено іноземцям, які не є громадянами країн зі значним поширенням COVID-19 і які упродовж останніх 14 днів не перебували на території таких держав.

Про це повідомила пресслужба Мінінфраструктури.

З 15 червня громадяни Албанії та США зможуть без тестування та обмежень на кордоні в'їжджати на територію України. Громадянам Туреччини доведеться пройти обстеження на COVID-19 після прильоту. З 27 червня туристам з Тунісу також доведеться пройти тестування на коронавірус.

Водночас громадянам Великої Британії доведеться провести 14 днів у самоізоляції.

Після покращення ситуації в Україні буде розглянуто можливість відкриття кордонів з Кіпром та Чорногорією. А у разі сприятливої епідемічної ситуації з 1 липня відновиться авіасполучення з Грузією та Грецією.

Напередодні Європейська комісія опублікувала критерії, за якими буде вирішуватися зняття обмежень на в'їзд громадян третього світу.

Найголовнішим з критеріїв буде наявність та надійність статистичних даних щодо кількості захворілих на COVID-19 у країні. Обмеження насамперед будуть зняті з країн, у яких епідемічна ситуація краща або така сама, як і в країнах ЄС.

Контекст. Кабінет міністрів України 3 червня ухвалив рішення щодо дати відновлення пасажирського авіасполучення.

Джерело: thepage.ua


Потрібно недорого і швидко в Європу?

Чи з Європи в Україну?
Заповни коротку Форму  і ми позвонимо або:

тел.: + 38(098) 584 00 55 (+ Viber)


Єврокомісія вирішила продовжити заборону на в'їзд до ЄС для громадян держав, що не входять до Євросоюзу або Шенгенської зони, щонайменше до 1 липня. Тривалість такої заборони залежатиме від епідемічної ситуації.

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота