В Німеччині масово затримують українських заробітчан, які їдуть по біометрії

2020.07.30
В Німеччині масово затримують українських заробітчан, які їдуть по біометрії

У Німеччині все частіше трапляються випадки коли затримують українських заробітчан, які хочуть працевлаштуватися по “безвізу”,  “польських візах” або іншим незаконним способом. Тому, якщо вам пропонують роботу по “безвізу” або “польських” та “чеським” візам в Німечччині не видіться на такі обмани, адже це все може закінчитися погано.

Про це пише “Це моя Україна“. (подробиці на німецькій - тут і на цьому сайті)

Зовсім недавно затримали ще 32 громадян України. В них вилучено 18 200 євро, як нелегальний дохід. Серед усіх затримали – 27 це нелегальні працівники.

Дізнатись вартість доїзду в Польщу, Німеччину, Чехію чи ін. країну можна тут >>>

Варто зазначити, що нелегальна робота в Німеччині несе за собою крімінальне правопорушення – тому що до нелегальної праці без сплати податків додається ще й незаконне проживання на території Німеччини а часто також і незаконне проникнення на територію країни.

Деяких осіб  з 27-ми затриманих українців зловили на в’їзді в Німеччину з Польщі – у людей були просрочені документи, недійсні робочі польські візи . Таких затримували, штрафували та повертали до Польщі, точніше – до польської поліції. Далі – як правило, депортація з подальшою довгостроковою забороною в’їзду в ЄС.

Німці залучають значні сили на боротьбу з нелегальними трудовими мігрантами – по всьому ЄС зростає безробіття, тяжко-важко і німецькому автопрому, не тільки малому та середньому бізнесу.

Ось черговий приклад, щодо масштабного залучення поліції та інших державних службовців на пошуки “чорних” заробітчан. 14-15 липня на німецькому автобані А4 поблизу німецько-польського кордону працювала велика зведена команда поліцейських та митників . На протязі 14-ти годин вони сумлінно перевіряли сотні одиниць транспорту.

Тільки в зоні відпочинку Оберлаузітц (Rastplatz Oberlausitz) було затримано п’ять бусів. Затримали 22 заробітчан, серед них було 7 українців.

Гірші справи були у тих українців, кого затримали на зворотньому шляху з Німеччини.

Найбільш показовими були два таких затримання. 11-12-го липня федеральна поліцейська інспекція Людвігсдорфу проводила рейд в районі прикордонного німецького міста Гьорліц (Görlitz ). Тоді затримали 5-ох українців . Серед затриманих дві жінки та троє чоловіків. Жінки нелегально працювали медсестрами. З трьох чоловіків один працював на будівництві, інший – в приватній фірмі в Гамбурзі, ще один – електриком у Франкфурті-на-Майні. Ніхто з названих осіб не надав документів, підтверджуючих легальне працевлаштування.

Тож загалом у них було вилучено 15 200 €, як нелегальний дохід. Крім цього, з кожного стягнуто і по 500 € застави на розгляд судових справ та витрат німецької сторони на депортацію нелегалів.

А 14-го липня поліціянти тієї ж самої федеральної поліцейської інспекції Людвігсдорфу затримали українця, який працював з просроченими документами.  У підсумку, в нього, як нелегальний дохід від роботи електриком “в чорну”, вилучили 3000 €. Крім цього, з нього також будуть стягнуті гроші за депортацію з території ЄС.

Це тільки випадки про які нам відомо, але насправді їх є набагато більше. Тому будьте обережними і їдьте на роботу тільки якщо у Вас є весь пакет документів.

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота