Сейшели закрили в’їзд для українців

2020.07.31
Сейшели закрили в’їзд для українців

Ще 7 липня повідомлялося, що Сейшели відкриті для туристів з України, але тепер все змінилося, кажуть у МЗС.

Сейшельські острови закрили кордони для туристів з України. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на брифінгу в п'ятницю, 31 липня.
 
"Минулого тижня я оголошував країни, відкриті або відносно відкриті для українців. За цей тиждень змінилася політика на Сейшельських островах. Було прийнято рішення про закриття країни для в'їзду українських туристів, але при цьому позитивною є новина, що Болгарія буквально вчора прийняла рішення, яким, навпаки, продовжила на місяць спрощений порядок в'їзду для громадян України", - сказав Кулеба.
 
Міністр додав, що збільшується кількість громадян, які відвідують інтерактивну онлайн-карту подорожей по світу для українців на час пандемії COVID-19 (https://tripadvisor.mfa.gov.ua/) для ознайомлення з умовами та можливістю в'їзду в інші країни світу.
 
"Трійка країн, які користуються найбільшою увагою наших співвітчизників, - це Угорщина, Туреччина і Росія. Після них відразу йде Польща, Німеччина, Румунія, Хорватія", - підсумував глава МЗС.
 
Нагадаємо, що раніше було названо умову відкриття кордонів ЄС для українців. Українців почнуть пускати в Євросоюз, коли епідемія коронавірусу в країні сповільниться, і добове число нових випадків буде стабільно низьким.

Джерело: Кореспондент.net
 

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота