МОЗ оновив перелік країн “червоної зони”

2020.08.25
МОЗ оновив перелік країн “червоної зони”

Українські туристи не можуть відвідувати 65 країн світу

Після повернення з відпочинку в країнах "червоної" зони українці повинні піти на самоізоляцію.

Міністерство охорони здоров'я України оновило список країн "червоної" і "зеленої" зон за рівнем захворюваності на коронавірус COVID-19. У червоній зоні 65 держав, повідомляє Державне агентство розвитку туризму України на своїй сторінці в Facebook в суботу, 22 серпня.

Зазначається, що Албанія та Чорногорія для українських туристів перенесені в "червону" зону. При цьому Болгарія, Єгипет, Туреччина і Хорватія - перебувають в "зеленій" зоні. Також у країни "зеленої зони" увійшли Росія, Франція, Сербія, Швеція та сама Україна.

Держагентство з туризму нагадує, що після повернення з відпочинку в країнах "червоної" зони українці повинні піти на самоізоляцію із застосуванням додатку «Дій вдома». Дострокове припинення самоізоляції можливо після отримання негативного ПЛР-тесту.

Обсервації не підлягають особи, які прибули з країн "червоної" зони, якщо вони мають негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більше ніж за 48 годин до перетину кордону України.

Іноземцям обов'язково мати страховий поліс, що покриває COVID-19.

Повний оновлений список країн щодо зон оприлюднений на сайті МОЗ.

Нагадаємо, з 1 вересня Єгипет вводить додаткові обмеження для туристів. При в'їзді необхідно буде мати при собі негативний ПЛР-тест на коронавірус.

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота