Українець у Польщі інсценував свою смерть задля $7 млн

2020.09.21
Українець у Польщі інсценував свою смерть задля $7 млн

Чоловік застрахував своє життя в декількох десятках компаній, а потім "потонув, і його кремували" в Україні, після чого вирушив подорожувати.

Правоохоронці Польщі затримали 38-річного українця, який за допомогою українських служб інсценував свою смерть і намагався отримати з кількох десятків польських компаній страховку. Про це в понеділок, 21 вересня, повідомляє видання Dziennik.pl.

За даними польської поліції, українець претендував на отримання страхових виплат на загальну суму в майже 26 млн злотих (близько 6,8 млн доларів США).

Так, наприкінці жовтня 2019 року мати українця Євгена П. звернулася в більш ніж десяток страхових компаній в Польщі за компенсацією за смерть сина.

Вона надала документи, що її син загинув у результаті нещасного випадку в липні 2019 року. Він нібито випав за борт човна в Київському водосховищі. За наданими жінкою документами, тіло загиблого нібито було знайдене через два місяці і віддане на кремацію на наступний день.

Водночас правоохоронці встановили, що в період з жовтня 2018 року по січень 2019 року Євген П. уклав договори страхування життя в двадцяти страхових компаніях.

Також з'ясувалося, що українець отримав польське громадянство в грудні 2018 року і використовує польські документи як Eugeniusz P., про що не повідомляв жодній страховій компанії.

Поліція встановила, що "загиблий" чоловік проводив час у подорожах. За польськими документами він відвідав Україну, Великобританію, Туреччину і Кіпр.

Зараз шахрай затриманий, йому загрожує позбавлення волі на термін до 10 років.

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота