Ломбардія на тлі нового “стрибка” епідемії готує комендантську годину

2020.10.21
Ломбардія на тлі нового “стрибка” епідемії готує комендантську годину

Ломбардія, італійський регіон, що став епіцентром коронавірусу цієї весни, готується до введення комендантської години з четверга. 

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на La Repubblica.

Як пише видання, з 22 жовтня у Ломбардії, якщо уряд не прийме іншого рішення на національному рівні, буде запроваджено комендантську годину з 23:00 до 5:00 для зменшення числа випадків коронавірусу.

Відповідну пропозицію напередодні схвалив міністр охорони здоров'я Роберто Сперанца, хоча поки що не у письмовій формі. До четверга місцева влада Ломбардії повинна точно встановити правила нових обмежень. 

Очікується, що комендантська година передбачатиме заборону на всі види діяльності і пересування, за винятком нагальної потреби - за станом здоров'я, з метою роботи і іншою доведеною необхідності - починаючи з 22 жовтня і до 13 листопада.

Крім того, середні та великі торгові центри не працюватимуть у вихідні дні.

До нових обмежень у Ломбардії, де число коронавірусних інфекцій знову зростає після того, як регіон сильно постраждав від першої хвилі, закликали після того, як експерти заявили, що до кінця місяця кількість госпіталізованих у відділення інтенсивної терапії може вирости до 600 з нинішніх 113. 

Очікується, що кількість госпіталізацій виросте до 4 тисяч з 1136. 

Лікарня для коронахворих, організована у конференц-центрі Мілана, де число нових випадків зростає найшвидшими темпами, знову відкрилася.

У понеділок Ломбардія зареєструвала 1687 нових інфекцій, що є найвищим щоденним показником серед 20 регіонів Італії. 

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота