У Німеччині набув чинності частковий локдаун. Деталі

2020.11.02
У Німеччині набув чинності частковий локдаун. Деталі

У Німеччині з понеділка, 2 листопада, діє так званий частковий локдаун, запроваджений через зростання кількості нових заражень коронавірусом. Нові правила діятимуть до кінця місяця й передбачають обмеження контактів у громадському просторі та закриття закладів харчування, культурних установ та спортивних залів.

Відтепер у ФРН дозволено зустрічатися не більш ніж десятьом особам лише з двох домогосподарств. Ресторани, бари, клуби та дискотеки зачинені, проте заклади громадського харчування можуть працювати на виніс. Не працюють театри та музеї, а також спортивні зали та басейни. Заборонено зупинятися в готелях з туристичною метою.

Водночас у країні надалі працюватимуть торговельні заклади, а діти можуть відвідувати школи та дитячі садки.

У середині листопада представники федерального уряду та земель підіб'ють проміжні підсумки часткового локдауну. Загалом запроваджені цього місяця карантинні обмеження є м'якішими, ніж ті, що діяли в Німеччині навесні.

Інститут імені Роберта Коха в понеділок, 2 листопада, повідомив, що за останню добу в Німеччині заразилися коронавірусом 12 тисяч осіб. Нагадаємо, що рекордний добовий показник інфікування в країні було зафіксовано 31 жовтня - 19 тисяч нових випадків.

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота