Іспанія посилила карантин по всій країні через одну вечірку

2021.01.05
Іспанія посилила карантин по всій країні через одну вечірку

Сотні людей святкували Новий рік на складі майже дві доби. Організаторам загрожують штрафи до 600 тисяч євро.


Влада Іспанії посилила карантинні обмеження, введені у зв'язку з пандемією коронавірусу, через масову вечірку, яка тривала понад 40 годин із порушенням правил. Про це повідомило видання The Local.
 
Відзначається, що в селищі Лінас-дал-Бальєс, яке розташоване за 30 кілометрів від Барселони, 300 осіб зібралися у складському приміщенні для святкування Нового року.
 
Напередодні розганяти порушників карантину приїхали сотні спецназівців. За даними поліції, обладнання, використане під час вечірки, конфісковано, трьох організаторів заарештовано, а всі учасники будуть притягнуті до відповідальності.
 
При цьому учасникам карантину загрожують штрафи в розмірі три тисячі євро, тоді як організаторам - до 600 тисяч євро.


Після вечірки влада повідомила про введення більш жорстких обмежень для більшості регіонів, зокрема щодо пересування. За новими правилами, жителі можуть виходити з дому тільки для того, щоб піти на роботу або до лікаря.
 
За останніми даними, в Іспанії підтверджено 1,9 мільйона випадків коронавірусу, з них майже 51 тисяча - летальні. Країна посідає дев'яте місце у світі і п'яте у Європі за захворюваністю на COVID-19.
 
Раніше повідомлялося, що Іспанія створить реєстр людей, які відмовляються робити щеплення від коронавірусу, і передасть список іншим країнам Євросоюзу. При цьому реєстр буде закритий для громадськості і роботодавців.
 

Джерело: Кореспондент.net

Реклама: Україна - Литва перевезення


 

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота