У Канаді нові правила в’їзду для пасажирів, які прилітають із-за кордону

2021.01.05
У Канаді нові правила в’їзду для пасажирів, які прилітають із-за кордону

За порушення правил самоізоляції в Канаді можна сісти у в'язницю на 6 місяців або отримати штраф 750 тис.канадських доларів.

Починаючи з четверга, 7 січня, Канада вводить нові правила для мандрівників, які в'їжджають на територію країни. Про це в неділю, 3 січня, пише ЗТ з посиланням на Мінтранс країни.
 
"Всі пасажири, які прибувають в Канаду, старші п'яти років повинні мати при собі довідку про відсутність коронавірусної інфекції", - пише видання.
 
Її будуть вимагати перед посадкою в літак. Довідка буде дійсна протягом 72 годин з моменту здачі аналізу до вильоту рейсу в Канаду.
 
"Нові заходи забезпечать канадців ще одним рівнем захисту. Ми продовжуємо оцінювати ризики для здоров'я населення, і працюємо над обмеженням поширення COVID-19 в Канаді", - заявив міністр транспорту країни Марк Гарно.
 
Крім того, кожен приїжджий повинен пройти 14-денну ізоляцію, зареєструвавшись при цьому в додатку ArriveCAN App, де необхідно вказати свої дані, і відповісти на питання про майбутній карантин.
 
Нагадаємо, в канадській провінції Онтаріо зафіксували два випадки зараження новим типом COVID-19, аналогічним виявленому у Великій Британії.

Джерело: Кореспондент.net

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота