Що насправді дає навчання за кордоном?

2020.03.04
Що насправді дає навчання за кордоном?

Міжнародна дружба без кордонів

Коли запитуєш у студентів, що вони найбільше цінують в досвіді навчання за кордоном, вони, не замислюючись, відповідають: друзів з університету. Багато студентів приїжджають за різними програмами. Є можливість зустріти людей з Австрії, Німеччини, Греції, Іспанії, Італії, Словаччини, Латвії, Чехії та інших країн. Приблизно так описала своє ставлення до друзів з інших країн наша студентка Вікторія:

 

- Дружба і спілкування з іноземцями - це неймовірний і запам'ятовується на все життя досвід! Ці люди відкриті, веселі, завжди готові допомогти і дуже позитивні. Вони приїжджають вчитися до Польщі для того, щоб мати досвід навчання за межами своєї країни, розширюють горизонти. З ними завжди цікаво, вони можуть розповісти багато про свій досвід роботи, деякі навіть про своїх дітей!

Саморозвиток

Хтось скаже, що саморозвитком можна займатися і вдома. Але саме коли ти приїжджаєш вчитися за кордон, починаєш розвиватися не маленькими кроками, а дійсно глобально. Наприклад, ти починаєш самостійно вирішувати побутові проблеми, стикаєшся з мовним бар'єром і долаєш його. Дорослішаєш не по роках, а по годинах. Багато наших студентів вибирають собі гуртки, де вивчають, наприклад, як будувати мови в дебатах або вирішувати світові фінансові проблеми. Вища освіта в Польщі дає багато можливостей для розвитку.

 

Подорожі з грошима і ... без

Навчаючись за кордоном, є багато можливостей подорожувати без грошей: по акціях від міжнародних перевізників купувати квитки по 1 злотого або їздити по сусіднім країнам Польщі автостопами. Ну а з такими лоукостерами, як Ryanair і Wizzair, можна за 10 євро побувати в Мілані, Парижі, Лісабоні, Барселоні та інших європейських столицях. Наша студентка університету Вістула, Оксана, розповіла про свій досвід поїздці в Будапешт на вихідні за ... 30 євро:

 

Потрібно недорого дістатись певної країни Європи? Чи знайти транспорт додому? Телефонуй! тел.: + 38(098) 584 00 55 (+ Viber, WatsApp)

 

Сервіс пошуку транспорту "Де Бус" підбере тобі найоптимальніший варіант поїздки!

- Якщо чесно, я сама від себе такого не очікувала. Коли побачила акцію від Polski Bus, що саме в ці вихідні квиток в Будапешт коштує 1 злотий, натиснула кнопку «купити», навіть не замислюючись, навіщо воно мені. Потім я вже зрозуміла, що грошей особливо на поїздку у мене немає, але дуже хотіла поїхати. Зайшла на сайт коучсерфінга і знайшла місце, де зупинитися. Я дуже боялася їхати, але мене прихистив приємний хлопець, який показав мені місто. Йому довелося робити мені фотосесію. Загалом, я витратила 30 євро за два дні тільки на їжу і прогулянки! І у мене були відмінні вихідні!

Розширення горизонтів

Це про те, що практично кожен, хто приїжджає вчитися до Польщі, змінює свою свідомість. По-перше, це велика різниця з будь-якою країною СНД. Це відчувається практично в усьому: починаючи від доріг і закінчуючи менталітетом поляків. Так, він схожий на наш, але все-таки інший.

По-друге, коли людина їде вчитися за кордон, змінюється його життя: коло друзів, інтересів, можливостей, вражень. І саме це запам'ятовується на все життя.

Кожному своє

Ми вирішили закінчити нашу статтю саме таким підзаголовком. Тому що це правда. Кожен студент набуває щось своє, навчаючись за кордоном. Хтось, хто добре вчився і не упустив можливість, отримує престижну роботу після закінчення університету в Польщі. Хтось знаходить свою другу половинку і одружується. А хтось взагалі і перше, і друге. Не можна напевно сказати, що зможете придбати ви, отримуючи вищу освіту в Польщі, але ми впевнені, що ви пропустіть багато, якщо не спробуєте!

Щоденні  перевезення ДО МІСЦЯ ПРАЦІ, передачі. Україна - Польша, Україна - Німеччина

 

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота