Став відомий розмір пенсії Трампа

2021.01.22
Став відомий розмір пенсії Трампа

Трампу нададуть пенсію, охорону, безкоштовну оренду офісу

Трамп не став відмовлятися від "золотої пенсії", яку виплачують екс-президентам. Але чи отримає він її - велике питання.

Колишній президент США Дональд Трамп має право на пенсію у розмірі 221,4 тисяч доларів на рік (18,45 тисяч доларів на місяць) і соціальні пільги. Однак усе це він може втратити, пише CNN.

Відповідно до прийнятого в 1958 році федерального Закону про колишніх президентів, пільги надаються тільки тим з глав Білого дому, які не були усунені з посади в результаті імпічменту або засудження за кримінальний злочин.

Трамп від "золотої пенсії" вирішив не відмовлятися, але він може втратити ці виплати.

Термін президентського терміну Трампа закінчився, але імпічмент йому не висунули. Тепер останнє слово за судом.

Крім пенсії Дональд Трамп може сподіватися на довічну охорону. Якщо колишня перша леді Меланія не розлучиться і знову не вийде заміж, її теж будуть охороняти. Зазначається, що держбюджет буде витрачати на охорону пари близько 1,5 мільйонів доларів на рік.

Трамп також зможе відкрити офіс в США і найняти персонал. Частково виплачувати його співробітникам зарплату буде федеральний бюджет.

Екс-президенту і двом його помічникам оплатять щорічні витрати на ділові поїздки на суму до одного мільйона доларів.

Подружжя Трампів також зможе отримати доступ до медобслуговування у військових госпіталях, проте за це їм доведеться платити з власної кишені.

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота