Грант заробітчанам в 150 000 грн. на розвиток бізнесу пообіцяв уряд

2021.01.28
Грант заробітчанам в 150 000 грн. на розвиток бізнесу пообіцяв уряд

Кабмін прийняв рішення про виділення фінансової допомоги українцям, які після роботи за кордоном хочуть відкрити свою справу в Україні.
Кабінет Міністрів України підтримав введення допомоги для "економічної реінтеграції" трудових мігрантів під час повернення на батьківщину. Рішення про виділення їм грантів було прийнято на засіданні уряду в середу, 27 січня. Про це прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Telegram-каналі.
 
"Документ передбачає, що людина, яка повернулася в Україну і має бажання відкрити власну справу, могла б узяти на цю потребу до 150 тис. гривень", - повідомив Шмигаль.
 
Він також зазначив, що одним з головних умов ініціативи є те, що людина повинна інвестувати і власні кошти в суму, не меншу за ту, що була видана державою.


 
"Ми розраховуємо, що така підтримка дасть стимули для людей залишатися в Україні, відкрити власний бізнес, інвестувати кошти в свою громаду і в нові робочі місця для українців", - зазначив Шмигаль, додавши, що така політика спрямована на те, щоб українці розвивали власну економіку і країну.
 
Раніше повідомлялося, що виїхати з України готовий кожен п'ятий житель країни. Найбільше бажаючих будувати своє життя за кордоном серед молоді, яку приваблює можливість більше заробляти в розвинених країнах.
 
Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів посилив контроль за компаніями-посередниками у працевлаштуванні українців за кордоном.

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота