В Україні оновили карантинні зони. «Червоні» три області, а «помаранчеві» — девʼять

2021.03.04
В Україні оновили карантинні зони. «Червоні» три області, а «помаранчеві» — девʼять

Міністерство охорони здоровʼя України оновило список «червоних», «помаранчевих» і «жовтих» областей В Україні оновили поділ на карантинні зони. У «червоній» опинились Буковина та Прикарпаття. У «червону» зону до Івано-Франківської та Чернівецької областей додали Житомирську.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоровʼя.

У «помаранчевої» зоні — Вінницька, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська та Тернопільська області. Всі інші області в «жовтій» зоні.

У більшості регіонів спостерігається зростання кількості госпіталізацій, але найбільш проблемна ситуація за цим показником в Івано-Франківській (140,5 на 100 тисяч населення за норми 60), Вінницькій (103,4), Чернівецькій (93,7), Закарпатській (90, 8), Житомирській (79,2) і Миколаївській (65,7) областях.

Раніше головний санлікар Віктор Ляшко говорив, що ці області незабаром можуть опинитися в «червоній» зоні.

В Україні з 24 лютого до 30 квітня діє адаптивний карантин Україна повернулася до адаптивного карантину. Які діють обмеження з 24 лютого?, який уводили раніше. У пʼяти областях запроваджено посилений контроль У пʼяти областях України через зростання захворюваності на коронавірус посилили контроль за дотриманням карантину за карантином, особливо на Івано- Франківщині, де розгорнуто мобільний госпіталь і 16 пунктів пропуску.
Станом на 4 березня, в Україні вакцинували 9 568 осіб Від початку вакцинації в Україні щеплення отримали майже 10 тисяч громадян. За останню добу зробили понад 2 тисячі інʼєкцій. Зараз усі громадяни отримують першу дозу вакцини. Загалом на вакцинацію записалися понад 100 тисяч українців.

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота