У Польщі знову потрапив в аварію український автобус, є загиблий

2021.03.23
У Польщі знову потрапив в аварію український автобус, є загиблий

ДТП cталася у тому ж місці, де 6 березня розбився автобус сполученням Познань-Херсон.

Сьогодні вночі в Підкарпатському воєводстві на півдні Польщі український пасажирський автобус потрапив в автокатастрофу. В результаті загинула одна людина. 

ДТП cталася у тому ж місці, де 6 березня розбився автобус сполученням Познань-Херсон, коли загинули п’ятеро осіб, а понад 30 постраждали.

"Автобусом їхали 10 осіб, у тому числі двоє водіїв. Ус є громадянами України. Одна особа загинула на місці, чотири інші потрапили до шпиталів", - повідомив речник пожежної служби Підкарпатського воєводства Марцін Бетлея.

В управлінні головної дирекції національних доріг та автомагістралей поінформували, що автобус наїхав на відбійник на кінці з’їзду до пункту обслуговування пасажирів "Кашице" і перекинувся.

Автомагістраль A4 на місці ДТП заблокована. Працюють рятувальники, медики та поліцейські.

Оновлення. Спікер МЗС Олег Ніколенко у Twitter повідомив, що було госпіталізовано п'ятеро осіб (спочатку повідомлялося про чотири постраждалих).

"Генеральне консульство України в Любліні взаємодіє з правоохоронними органами Польщі для з'ясування обставин аварії, надає постраждалим консульську допомогу", - зазначив Ніколенко. 

Оновлено 10:22. Ніколенко також повідомив, що вирішується питання повернення до Україні чотирьох пасажирів, що були в автобусі та не були травмовані. Гаряча лінія для родичів: +48784138555. 

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота