Влада Чехії відновила видачу робочих віз українцям

2020.05.24
Влада Чехії відновила видачу робочих віз українцям

Чеській системі охорони здоров'я і сільському господарству не вистачає сезонних працівників, вважає глава МЗС Чехії. 

Чеські дипломатичні представництва в Україні відновили роботу консульських відділів, зокрема видачу робочих віз українцям. Генеральне консульство у Львові розпочало приймати візові анкети та документи в п'ятницю, 22 травня, а посольство Чеської Республіки в Києві відкриє консульський відділ у понеділок, 25 травня, заявив глава МЗС Чехії Томаш Петршичек. Про це в суботу, 23 травня, повідомляє Корреспондент.Нет
 
"Після повторних переговорів з українською владою нам вдалося досягти домовленості і частково відновити візовий процес. Чеська економіка потребує українських працівників. Ми прагнемо спростити ситуацію для чеської системи охорони здоров'я і сільського господарства, яким не вистачає сезонних працівників з-за кордону", - зазначив глава МЗС Чехії.
 
Також, за словами дипломата, українці вже на території Чехії зможуть подати заяву на продовження посвідки на проживання. Пропозиція буде діяти для українських висококваліфікованих кадрів у галузі охорони здоров'я, у сфері соціальних послуг, а також наукових співробітників, студентів та їхніх родичів, які на цей момент перебувають у Чеській Республіці.

Шукаєш варіанти доїзду в Європу?

Заповни коротку Форму або телефонуй: тел.: + 38(098) 584 00 55 (+ Viber)

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота