Королеві Великобританії Єлизаветі II зробили щеплення від коронавірусу

2021.01.10
Королеві Великобританії Єлизаветі II зробили щеплення від коронавірусу

Щеплення від коронавірусу зробили 94-річній королеві Великобританії Єлизаветі II та її 99-річному чоловікові, герцогу Единбурзькому, повідомили в Букінгемському палаці.

94-річна королева Великобританії Єлизавета II та її 99-річний чоловік герцог Единбурзький Філіп, отримали щеплення від коронавірусу. Про це в суботу, 9 січня повідомила пресслужба Букінгемського палацу.

"Королева та герцог Единбургський отримали щеплення вакциною від COVID-19", - йдеться в повідомленні пресслужби королівського дому.

В офіційному повідомленні зазначається, що щеплення було зроблено в суботу  лікарем у Віндзорського замку. Яким саме препаратом вакцинували королівське подружжя, не вказується.

Читайте також:  Мутація коронавірусу: країни закриваються від Великобританії

Як повідомлялося, 2 грудня 2020 року дозвіл на вихід на британський ринок отримала вакцина, розроблена німецькою компанією BioNTech та її американським партнером - компанією Pfizer. 30 грудня британські наглядові органи дозволили використовувати розроблену спільно з Оксфордським університетом  вакцину компанії AstraZeneca.

У п'ятницю у Великобританії було також видано дозвіл на застосування вакцини від коронавірусу американського виробника - Moderna.

Нагадаємо, нині Великобританія особливо потерпає від швидкого поширення виявленого в цій країні нового варіанту коронавірусу. 4 січня прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив на тлі нової хвилі поширення коронавірусу про  запровадження на території Англії третього локдауну, що попередньо діятиме до середини лютого.

Напередодні в столиці країни  Лондоні оголосили надзвичайний стан.

За матеріалами:  Deutsche Welle

Потрібно недорого, і швидко в Європу?
Чи з Європи в Україну?

Замов дзвінок через Форму тут >>> або телефонуй:
+ 38(098)584 00 55 (+ Viber)

Без жодних предоплат!

Робота